Rakas päiväkirja:

Tulipas mieleen tuosta Jaakko Tervosta vielä, että jos hän on itse julkisesti(ilman nimeä! :D) kertonut olevansa kiakkovierasjuhlien järkkääjä, niin kait se rähinän suunnittelukokous on hyvinkin saattanut olla näsilinnankadulla SKP:n toimistolla/tiloissa??

Ei siinä kestänyt nimimerkillä Sepeteus Hiihtäjä ja muilla hommafoorumilaisilla kuin viikko ratkaista visainen ongelma.

Sikäli kun väite pitää paikkansa — kaikki netistä löydettyhän on totta, varsinkin anarkistien sivuilta poimitut tiedot — , että kiakkovierasjuhlien suunnittelukokous pidettiin osoitteessa Näsinlinnankatu 22, ei mielenosoitusta seuranneena ja tamperelaista kansalaisjärjestökenttää tuntevana kestänyt montaakaan sekuntia tulla yllä mainittuun lopputulokseen – siis jo viikko sitten.

Hommafoorumilaisten kannattaisi nyt vaan olla varovaisia savuavan aseen löytämisestä.

Sillä jos kiakkovierasjuhlien kokous pidettiinkin SKP:n toimistolla, eikä vasemmistoliiton toimistolla, niin silloinhan Perussuomalainen-lehden päätoimittaja Matias Turkkila valehteli!

Jopa Hommafoorumin sherlockit alkavat ehkä hiljalleen ymmärtämään, että Turkkilalla on totuuden kertomisen sijasta näennäisen rauhallisen pinnan alla jokin synkempi agenda, mistä allekirjoittaneen suosikkihistorioitsija Jussi ”Jusba” Jalonen jo kirjoitti. Tai sanotaan näin, että jos kaveri ottaa esille valtakunnanmediassa suorassa lähetyksessä puun takaa jonkin helsinkiläisen kunnallispoliitikon ja ay-toimitsijan nimen ja alkaa traumaattisesti hokemaan, että mikä on hänen asemansa tässä kaikessa, niin kyllä jossain on jotain vakavasti vialla.