Rakas päiväkirja, en ole ennättänyt kirjoittaa sinulle pitkään aikaan. Koko kesäkuu oli yhtä hulinaa – loppuun asti. Palautuakseni menin maanantaina aikaisin nukkumaan ja silloin vasta puhelin alkoi soimaan: kaikenmaailman ystävät ja toverit pyysivät istumaan terassille. Pidin kuitenkin pintani ja tämän viikon yritän rauhoittaa. Niin ikään alkuperäisistä suunnitelmista poiketen en ole lähdössä Ilosaareen; sain Provinssirockissa isoista festareista tarpeekseni – toistaiseksi.

Ensi viikolla lähden käymään Hyvinkäällä. En tiedä vielä kuinka monta päivää vietän siellä. Kuun puolessa välissä on Uuden vasemmiston kokoontumisajot Porissa. Tänä vuonna ohjelma ei näytä yhtä intensiiviseltä kuin vuosi sitten, mutta silti odotan tapahtumaa innolla. Kuun lopulla olisi Valkeakoskella Työväen musiikkijuhlat, mutta olen saanut kutsun myös Kotkan meripäiville…

Niin, ainakaan kesäkuusta ei tullut ”rakkauden kesää” kuten uhosin lopputalvesta, mutta yhden rakkauden löysin: Valdemar – löytyy Alkon hyllyltä.

Mainokset