Rakas päiväkirja, jos kaksi kesää (vai onko siitä jo kolme?) suosikkijuomaksi muodostui Kurko-lonkero, on tämän ainakin alkukesän suosikkijuomakseni muodostunut Hartwall wichy original 0,33 litran lasipullosta juotuna. Sitä on hyvä ottaa helteellä koska se sisältää ripauksen myös suolaa pitäen ruumiin nestetasapainoa yllä.

Muutenkin olen osoittanut syystä tai toisesta viime viikkoina tervettä narsismia ruumistani kohtaan: olen miettinyt mitä laitan päälle; onko hiukset ja parta kammattu (vielä kaksi kuukautta sitten minulla ei ollut kumpaakaan); edellisellä viikolla otin joka päivä aurinkoa nauttien siitä, että ihoni näyttää nyt terveen ruskettuneelta. Olen alkanut viihtyä ruumiissani, tai sanotaan mieluummin, että aikaisemmin en ole välittänyt ruumiistani (halveksunut en ole ruumistani koskaan, se on ollut yhdentekevä).

Viikonloppuna olen lähdössä Provinssi-rockkiin tekemään jäsenhankintatyötä. Se tarkoittaa, että järjestö maksaa liput ja matkan, mutta vastavuoroisesti päiväsaikaan pitäisi jalkautua festivaalialueelle ja jakaa kaikennäköistä materiaalia ja propagandaa. Siitä seuraavana viikonloppuna olen Kontiolahdella viettämässä juhannusta ja siitä viikko eteenpäin hääjuhlissa Somerolla. Missä välillä ennätän kirjoittaa väitöskirjaa kun viikollakin on kaikennäköistä pikkuhommaa? Huono omatunto vaivaa.